6. İç Hastalıkları Kongresi, Ultrasonografi kursu


Değerli meslektaşlarımız,


Sağlık Bilimleri Üniversitesi himayelerinde İÇHASDER – İç Hastalıkları Uzmanlık Eğitim Araştırma Derneği tarafından 26-29 Nisan 2023 tarihleri arasında, Hilton Bakırköy – İstanbul’da düzenlenecek olan 6. İç Hastalıkları Kongresi’nde kongre öncesi yatak başı ultrasonografi kursu ile yer alacağımızı bildirmekten mutluluk duyarız. Türkiye Acil Tıp Derneği olarak ilk kongrelerinden bu yana destek verdiğimiz kongrede TATDUS eğitmenlerimizden oluşan dokuz kişilik bir ekip ile eğitim vereceğiz. Temel ultrasonografi içerikleri patolojik vakalar ve masa başı pratiklerle zenginleştirilecek 8 saatlik bir program ile katılımcılarla buluşacağımız eğitimimizin ayrıntılarına http://www.sbuichastaliklarikongresi2023.org/ adresinden ulaşabilirsiniz. İlgisi olan tüm meslektaşlarımızı davet etmekten mutluluk duyarız.

Kurs Bilgileri:

Kurs Yeri: 6. İç Hastalıkları Kongresi, Hilton İstanbul Bakırköy, Kennedy Caddesi No:103, 34142, Bakırköy, İstanbul, Türkiye

Kurs Tarihi: 26 Nisan 2023

Kurs Formatı: Yüz yüze

Temel USG kursumuzun sabah bölümünde teorik dersler, öğleden sonra ise pratik uygulamalar gerçekleştirilecektir. Pratikler 5 farklı istasyonda, her grupta maksimum 7 kişi olacak şekilde canlı modeller üzerinde yapılacaktır.  Gruplar her istasyonda eğitmenler eşliğinde hepatobiliyer, üriner, abdominal aorta ve temel ekokardiyografi uygulamalarını tamamlayacak 5. İstasyonda ise serbest masa olarak çalışma imkanı bulacaklardır.

Saygılarımla

Öğr. Gör. Dr. Süleyman İBZE

TATDUS Çalışma Grubu Adına

Galeri


Paylaş Paylaş