Türkiye Acil Tıp Kongresi (TATKON) ve 6. TATD Kurs Günleri Kongresi


Değerli meslektaşlarımız,


Türkiye Acil Tıp Derneği bünyesindeki kurslardan oluşturulan kurs kongresi konseptimiz, bu yıl 19. Türkiye Acil Tıp Kongresi (TATKON) ve 6. TATD Kurs Günleri Kongresi olarak yeni bir konsept ile 27 – 30 Nisan 2023 tarihleri arasında Royal Seginus Hotel – Antalya’da sizleri beklemektedir.

TATDUS ekibi olarak 19. Türkiye Acil Tıp Kongresi (TATKON) ve 6. TATD Kurs Günleri Kongresinde 3 günde 4 kurs ile biz de varız. Acilde ultrasonografi kullanım talebinin ve kullanımının her geçen gün katlanarak arttığını hepimiz görüyor ve mutlu oluyoruz. Bu talep doğrultusunda biz de üstümüze düşen görevi yapmak için 3 güne yayılmış 2 farklı kurs ile 4 salonda sizleri bekliyor olacağız.

Alanında uzman TATDUS eğitmenleri tarafından, teorik ve yatakbaşı pratik uygulama şeklinde planlanan Kritik Hastada Ultrasonografi Kursu ve Acil Ekokardiyografi kurslarımız sizlerin seçimi için beklemektedir.

Zengin bilimsel içeriği ve eğitim ortamı ile mesleki gelişiminize, sosyal ortamı ile de ruhunuza hitap edeceğini düşündüğümüz 19. Türkiye Acil Tıp Kongresi (TATKON) ve 6. TATD Kurs Günleri Kongresinde sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız.

Kurslarımızı incelemek ve kayıt için https://tatkon.org/tr/kurs-secimi.html linkini kullanabilirsiniz.

Saygılarımla

Uzm. Dr. Süleyman İBZE

TATDUS Çalışma Grubu adına

Galeri


Paylaş Paylaş