Isparta 20-21 Eylül, Temel Ultrasonografi Kursu


Değerli Acil Tıp Üyeleri,

Türkiye Acil Tıp Derneği Ultrasonografi Çalışma Grubu (TATDUS) tarafından 20-21 Eylül 2018 tarihlerinde Isparta'da Temel Ultrasonografi Kursu düzenlenmiştir. Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi, Araştırma ve Uygulama Hastanesi ve Acil Tıp Anabilim Dalı’nın destekleriyle gerçekleştirilen kursumuzda 8 saat teorik ve 8 saat pratik derslerden oluşan eğitimimiz tamamlanmıştır.

Prof. Dr. Aslıhan Yürüktümen Ünal, Dr. Öğr. Üyesi Alten Oskay, Dr. Ekrem Musalar, Dr. Deniz Kılıç, Dr. Süleyman İbze ve Dr. Ramazan Sivil’in eğitmenliğinde gerçekleşen Temel Ultrasonografi kursumuza birçok farklı il ve kurumdan acil servis hekimi ve tıp fakültesi 6. sınıf öğrencisi arkadaşlarımız katılmıştır.

Eğitmenlerimize gösterdikleri özveriden, kursiyerlerimize yoğun ilgilerinden dolayı teşekkür ederiz.

Ayrıca gerek kursun düzenlenmesindeki katkıları, gerekse konukseverlikleri için ve kursun açılışına gelerek eğitime verdikleri desteği tekrar gösterdikleri için Tıp Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Alim Koşar’a, Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mehmet Yıldırım’a, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Rasih Yazkan ve Doç. Dr. Kanat Gülle’ye, Başhekim Yardımcısı Doç. Dr. Nesrin Gökben Beceren’e teşekkür ederiz. Bununla birlikte, SDÜ Acil Tıp Anabilim Dalı öğretim üyelerinden Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Önder Tomruk'a, Dr. Öğr. Üyesi H.Hakan Armağan'a ve Dr. Öğr. Üyesi Kıvanç Karaman'a misafirperverlikleri için sonsuz teşekkür ederiz.

Saygılarımızla.

Paylaş Paylaş