Çorum 1-2 Haziran , Temel Ultrasonografi Kursu


Değerli Acil Tıp Üyeleri;

Türkiye Acil Tıp Derneği Ultrasonografi Çalışma Grubu (TATDUS) tarafından 1-2 Haziran 2018 tarihlerinde Çorum'da Temel Ultrasonografi Kursu düzenlenmiştir. Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde gerçekleştirilen kursumuzda 8 saat teorik ve 8 saat pratik derslerden oluşan eğitimimiz tamamlanmıştır. Prof. Dr. Zeynep Kekeç , Dr. Öğr. Üyesi Alten Oskay , Uz. Dr. Volkan Arslan , Uz. Dr. Behnan Gülünay ve Dr. Ertuğ Günsoy eğitmenliğinde gerçekleşen Temel Ultrasonografi kursumuza bir çok farklı kurumdan acil servis  ve dahiliye  hekim arkadaşlarımız katılmıştır. Eğitmenlerimize gösterdikleri özveriden, kursiyerlerimize yoğun ilgilerinden dolayı teşekkür ederiz.

Ayrıca gerek kurusun düzenlenmesindeki katkıları, gerekse konukseverlikleri için sayın Dr. Mehmet Oğuzhan Ay ve sayın Dr. Ali Kemal Erenler'e ayrıca teşekkür ederiz.

Kursun açılışına gelerek acilde ultrasonografi kullanımına verdikleri önemi bir kez daha belirten Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi başhekimi sayın Dr. Çağatay Evrim Afşarlar'a; Hitit Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı sayın Dr. Mete Dolapçı'ya ve Çorum İl Sağlık Müdürü sayın Dr. Ömer Sobacı'ya desteklerinden dolayı teşekkür ederiz. 

 

İlginize teşekkür ederiz. 

 

Saygılarımızla.

 

Paylaş Paylaş