Home Eğitim EUSEM 2024, Avrupa Acil Tıp Kongresi

EUSEM 2024, Avrupa Acil Tıp Kongresi

by Süleyman İBZE
0 comment

Avrupa Acil Tıp Derneği (EUSEM) bu sene yıllık kongresini 12-16 Ekim 2024 tarihleri arasında Danimarka’nın Kopenhag kentinde gerçekleştirecek. Avrupadan çoğunluklu olmak üzere dünyanın her yerinden acil tıp uzmanı ve asistanlarının katılacağı bu büyük organizasyonda her sene olduğu gibi kongre öncesi kurslar planlandı. EUSEM USG bölümü tüm Avrupadan katılan USG eğitmenlerinden oluşan bir ekip ile 12-13 Ekim tarihlerinde yarım günlük modüllerden oluşan dinamik bir program ile kurslarını gerçekleştirecek.

TATDUS çalışma grubumuzdan Doç. Dr. Özlem Dikme’nin de eğitmen olarak yer alacağı kurs kapsamında odaklanmış kardiyak ultrason (temel ve ileri), şok hastasında ultrason, abdominal acillerde ultrason, toraks ultrasonografisi, travma hastasında ultrason kılavuzluğunda bloklar konulu modüller işlenecek.

Ayrıca kongrede EUSEM Ultrason Çalışma Grubunun yıllık olağan toplantısı da gerçekleştirilecek. Bu toplantıda TATDUS Çalışma Grubu Başkanı Doç. Dr. Özlem Dikme, TATDUS sekreteri Uzm. Dr. Ramazan Sivil, Doç. Dr. Alten Oskay, Uzm. Dr. Sacit Akdeniz bizleri temsil edecekler.

TATDUS olarak uzun zamandır EUSEM ultrason grubu ile ortak projeler gerçekleştiriyoruz ve önümüzdeki yıllarda da bu işbirliğinin artarak devam etmesini istiyoruz. Kongreye katılım sağlayacak acil tıp sevdalısı tüm çalışma arkadaşlarımızın verimli bir kongre geçirmelerini diliyoruz.

TATDUS Çalışma Grubu Adına

You may also like

Leave a Comment

@2024 – All Right Reserved. Designed and Developed by Themis