TATDUS MODÜL 1-2 Eğitimleri


Sevgili Acil Tıp Uzman ve Asistanları ve diğer USG-sever uzman ve pratisyen hekim meslektaşlarımız, tıp öğrencilerimiz,
Türkiye Acil Tıp Derneği Ultrasonografi Çalışma Grubu (TATDUS) olarak düzenlediğimiz ve 2020 yılı içinde planladığımız gerek “Temel ve İleri Ultrasonografi Kursları” gerekse de temalı kurslarımız tüm dünyayı etkisi altına alan COVİD-19 pandemisi sebebiyle iptal edilmişti. Yaklaşık 10 yıldır yüzlerce hekimin destek ve ilgisi ile sürdürdüğümüz bu kursları geçirdiğimiz bu zor dönem için TATDUS Çalışma Grubu olarak yenidünya düzenine uygun formatta revize ettik.
Katılımcılarımızın birbirleriyle ve eğitmenlerle minimum fiziksel temas, maksimum bilgi alışverişini sağlayacağını düşündüğümüz kurs formatımızda 1. MODÜL olan teorik eğitimlerimiz çevrimiçi gerçekleştirilecektir. Pratik bir uygulamanın teorik eğitiminin çevrimiçi gerçekleşecek olmasının zorluğunu göz önünde bulundurarak TATDUS ÇG’nun en tecrübeli eğitmenleri ile programımızı oluşturduk.
Ultrasonografi eğitiminde olmazsa olmaz cihaz başında model üzerinde uygulamalı eğitim kısmı olan 2. MODÜL ise yine katılımcılarımızın birbirleriyle minimum temas edeceği bir düzende gerçekleşecektir. TATDUS ÇG için merkez olan 4 ilimizde (İstanbul, Antalya, İzmir, Ankara) gerçekleşecek pratik (hands-on) uygulamalarımız belirtilen tarihlerde hasta bakım alanlarının dışında, sosyal mesafe kurallarına uygun olarak büyük salonlarda ve randevulu olarak gerçekleştirilecektir.
Ekim ikinci yarısında tekrar başlayacağımız kurslarımızın ayrıntıları için bizi takipte kalın, ultrasonla kalın…
Sevgiler
TATDUS ekibi

19 Ekim 2020 Temel Ultrasonografi Kursu

26 Ekim 2020 Temel Ultrasonografi Kursu

2 Kasım 2020 İleri Ultrasonografi Kursu

https://www.tatdus.org/haber/19-ekim-2020-temel-ultrasonografi-kursu
https://www.tatdus.org/haber/26-ekim-2020-temel-ultrasonografi-kursu
https://www.tatdus.org/haber/2-kasim-2020-ileri-ultrasonografi-kursu

Paylaş Paylaş