Acil Hekimleri, Masa Tenisi Turnuvası, #MASAL da Yarıştı…


Türkiye Acil Tıp Derneği bünyesinde faaliyet gören kendilerini genç ve dinamik hekimler olarak tanımlayan EMPACT (Emergency Medicine Physicians in ACTion) çalışma grubu ve Acil Tıp çalışanlarının bedenen, ruhen ve sosyal yönden daha sağlıklı ve kaliteli bir yaşam sürmelerini amaçlayan TATD Sağlıklı Yaşam Çalışma Grubunun aktif rol aldığı Masa Tenisi Acil Ligi (MASAL) ilk turnuvası dün İstanbul da gerçekleştirildi. Turnuvaya katılan Acil Hekimlerinin büyük keyif aldığı gözlenen organizasyon öncesinde TATD YK Üyesi Doç. Dr. Serkan Emre Eroğlu ve Sağlıklı Yaşam Çalışma Grubu Başkanı Uzm. Dr. Ebru Akoğlu açılış konuşmalarını gerçekleştirdiler.

MASAL2019 a destek veren ve turnuvaya ev sahipliği yapan Fenerbahçe Veteran Masa Tenisçileri Spor Klübü Derneği’nin antrenörü Sedat Taşkın tarafından da turnuva düzeni ve kuralları hakkında bilgi verildi.

Sosyal duyarlılık politikaları kapsamında, hekimlerimizin spora olan ilgisini diri tutmak, sağlıklı yaşam destekleme çabalarına destek olmak üzere Bilim İlaç tarafından koşulsuz destek de verilen turnuvada ilk 4′ e girmeye hak kazanan hekimlerimize Türkiye Acil Tıp Derneği’nin ana paydaşlarından olduğu uluslarası kongre 2nd Southeast European Congress of Emergency and Disaster Medicine a kayıt ödülü verildi.

MASAL 2019‘un bu ilk turnuvasında ipi göğüsleyen ilk 4 hekim;

Birinci Muhammed Tahir Teken (Bağcilar EAH)
İkinci Tahir Talat Yurttaş (Samatya EAH)
Üçüncü İdris Arslan (FSM EAH)
Dördüncü Sezgin Sarıkaya (Yeditepe universitesi)


Teselli ödülleri sahipleri;
Vehbi Özaydın (Göztepe EAH)
Onur Ocakoğlu (Bayrampaşa DH)

Paylaş Paylaş