ATAB 3. Tıbbi Türk İşaret Dili Kursu


Değerli Acil Tıbba gönül verenler;
Acil Tıp Asistan Birliğinin düzenlediği 3. Tıbbi Türk İşaret Dili kursuna davetlisiniz!
Bu eğitim 3 milyon işitme engelli vatandaşımıza olan sorumluluğumuzu yerine getirmek için başlatılmış bir programdır. Eylül ve ekim aylarında ilk iki kursu düzenlemiş 55 kişiye bu kursu vermiş bulunuyoruz.
Eğitim 2021 Kasım ayı içerisinde maksimum 20 kişilik grup ile yapılacaktır.  Türünde ilk olmasından dolayı önem arz etmesinin yanında işitme engelli vatandaşlarımızın Acil Servislerde acil durumlarının tespitinin, tetkik ve tedavi işlemlerinin daha kolay ve hızlı yapılmasını amaçlamaktadır.

Eğitim Planı: Temel Türk İşaret Dili ve Kültürü eğitiminin yanında anamnez alırken sık sorulan soruların yer alacağı interaktif bir program

Süre: Eğitim 1 ay içinde 9 gün olarak planlanmıştır. Toplamda 15 saatlik eğitim olup belirlenen günlerde 19:00-20:30 arasında 90-120 dakikalık dersler şeklinde olacaktır.

Eğitmen: Bülent Tekin

Eğitim yeri: Online (Katılımcılara derslerin linki önceden ulaştırılacaktır)

Katılım: Acil Tıp Uzmanları, Acil Tıp Asistanları ve Pratisyen hekimler ücretsiz olarak kursa katılabilir. Kursa katılmak için TATD üyelik şartı aranmayacaktır. Katılım formuna bu linkten ulaşabilirsiniz.

Proje ATAB YK Koordinatörü: Burak Emre GİLİK
Eğitim sonunda sertifika verilecektir. 2 haftaya kadar olan devamsızlıklarda sertifika alma hakkı olacaktır.
Sorularınız için [email protected] veya [email protected] adreslerine e-mail gönderebilirsiniz.

Paylaş Paylaş