EACEM 2018 2. Gün


Herkese tekrar merhaba arkadaşlar.

Eacem 2018 ilerlerken 2. günün özetini ATAB’ın gözünden görmenizi istedik.

Güne kahvaltımızı yaptıktan sonra ATAB YK üyeleri olarak toplantımızı gerçekleştirerek başladık. Ardından InnovEM’de görev alıp bir STEMI hastasının arrest olduğundaki yönetiminin simülasyonunu gerçekleştirdik.

Saatler 11:15’i gösterdiğinde Youtube kanalımızdan canlı olarak yayınladığımız Asistan Sorunları Açık Oturumu’nu gerçekleştirdik.

Kısa bir öğle arası vermeyi hak etmiştik. 🙂

Öğle arasının sonrasında 2. canlı yayınımız olan “Makalemi Nasıl Kabul Ettiririm?” oturumuna katıldık ve asistan arkadaşlar için çok faydalı olabileceğini düşündüğümüz bu oturumu tamamiyle kayıt altına alıp youtube kanalımızda yayına soktuk.

Gün daha bitmemişti. Saat 21:00 da TATDUS’un düzenlemiş olduğu SonoGames yarışmasına katılmamak olmazdı. Ve deyim yerindeyse ATAB adeta yarışmaya damga vurdu. ATAB YK’nın 3 asistan ile temsil edildiği, iki kişilik ekiplerin kıyasıya bir rekabet sürdürdüğü yarışmada Eskişehir’den ATAB YK üyesi Dr. Çağlar Kuas birinci olan ekipte yer alırken, Kocaeli’den katılan ATAB YK üyeleri Dr. Hakan Özerol ve Dr. Mehmet Furkan Yaldızkaya ikinci olan ekibi oluşturdular.

Ve sonrasında ise RuleOut konseri ile gün noktalandı.

Yazımızın sonuna gelirken 3. günde olan bitenleri yine bu site üzerinden sizlere ulaştırma planımızın olduğunu belirtmek isteriz.

Herkese iyi eğlenceler ve iyi hafta sonları dileriz.

ATAB YK

Galeri


Paylaş Paylaş