Online İstatistik Kampı – Ekim 2022’de!


  • Doç. Dr. Gökhan Aksel
  • 1 Haziran 2022
  • Genel
  • 456

Değerli acil tıp uzmanları!

Klinisyenlerin, özellikle de akademisyen adaylarının istatistik yapamıyor olsa dahi en azından bir çalışmanın istatistik sonuçlarını yorumlamayı bilmeleri gerekir. Acil Tıp Akademisi’nin (ATAK), uzun yılların deneyimi sonucunda en optimum haline ulaşmış olan istatistik kursları, sadece bir çalışmanın yorumlanması becerisini değil, kursiyerlerimizin kendi çalışmalarının istatistiksel analizlerini yapabilecek düzeyde istatistik öğrenmelerini hedeflemektedir.  İstatistik kurslarımızı iki yıldır online platforma taşıdık ve “İstatistik Kampı” olarak adlandırdık.

Online istatistik kampımız yaklaşık 1 aylık bir süreyi kapsamaktadır (Detaylı program aşağıdadır). Bir aylık sürenin çok büyük kısmını “offline” videolar oluşturmaktadır. Kursiyerin offline videolarla konuları aşama aşama öğrendiği ve pratik soru ödevlerinin yer aldığı bu programda, her modül (bir modül yaklaşık 4-5 gündür) sonrası yaklaşık 2-3 saatlik bir Zoom toplantısı ile beraber pratikler eğitmenler gözetiminde cevaplanmaktadır. Kampımızda yer alan tüm istatistik konuları 11 modül,  6 ana bölümde planlanmış olup toplamda 6 bölüme ait 6 adet pratik Zoom toplantısı olması planlanmıştır.

Siz de kendi klinik çalışmalarınızın istatistiksel analizini yapmak istiyorsanız, Ekim 2022 tarihindeki online istatistik kampımızı kaçırmayın. Kursa katılım için web sitemizdeki “ön kayıt” formunu doldurmayı unutmayın!

Kurs Ücreti: TATD Üyeleri için: 1750 TL

TATD Üyesi olmayanlar için: 2000TL

Ön kayıt formuna “BURADAN” da ulaşabilirsiniz.

 

Galeri


Paylaş Paylaş