Üyeler


Prof. Dr. Ersin Aksay


Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Acil Tıp Anabilim Dalı

1999 yılında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun olup, aynı yıl Dokuz Eylül Üniversitesi Acil Tıp Anabilim Dalı'nda tıpta uzmanlık eğitimine başladım. 2003 yılında acil tıp uzmanı oldum. 2005-2009 arasında Ege Üniversitesi Acil Tıp Anabilim Dalı'nda acil tıp uzmanı ve acil tıp doçenti, 2009 yılında ise S.B. İzmir Tepecik EAH Acil Tıp Kliniğinde Klinik Şefi olarak görev yaptım. 2013 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Acil Tıp Anabilim Dalı'nda göreve başladım. 2014 yılından beri aynı kurumda profesör kadrosu ile görev yapmaktayım. 2008-2011 yılları arasında Turkish Journal of Emergency Medicine dergisinde editör olarak çalıştım, halen aynı derginin editöriyel kurul üyesiyim. Türkiye Acil Tıp Derneğinde 1 dönem MSE komisyon başkanı, 4 kez yönetim kurulu üyesi, 1 kez de yönetim kurulu başkanı olarak görev aldım.

[email protected]

Prof. Dr. Haldun Akoğlu


Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi Acil Tıp Anabilim Dalı

2005 yılında TATD üyesi oldu. TATD bünyesindeki ilk görevi 2005 yılında İstanbul, Harbiye Askeri Müzesinde yapılan Acil Tıp Kongresinde ev sahibi klinik adına çeşitli görevler yürütmek ve İstatistik kurslarında bilgisayarların kurulmasında olmaktı. Asistanlığında Acil Tıp Asistan Birliği'nin öncülü Acil Tıp Asistan Meclisi bünyesinde çalıştı (ATAM). TATD adına Yarış Hekimi olarak Formula 1, WTCC, WTC, Porsche Cup başta olmak üzere çeşitli yarışlarda DOF, MIC ve FIV'lerde çalıştı. TATD'nin 11,14 ve 15. Yönetim Kurullarına seçildi. Acil Tıp Akademisi'nin (ATAK) kuruluşu sürecinde yer aldı ve bir dönem başkanlığını yürüttü. 14. dönemde ayrıca Eğitim Komisyonu başkanlığı yaptı. Türkiye Acil Tıp Dergisinde 2010/4 sayısından itibaren hakem, 2013/1'den itibaren Editör Yardımcısı, 2015/1'den itibaren Teknik ve Metodoloji Editörü, 2018/4 ile 2021/1 sayıları arasında Baş Editör olarak görev aldı. Halen Metodoloji ve İstatistik Editörü olarak görevine devam etmektedir. Halen IFEM Eğitim ve Müfredat, ve IFEM Araştırma komisyonlarının aktif üyesidir.

[email protected]

Prof. Dr. Murat Ersel


Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Acil Tıp Anabilim Dalı

1994 Ege Tıp mezunuyum. 1999 yılında Dokuz Eylül Üniversitesinde başladığım Acil Tıp Uzmanlık eğitimimi 2002 yılında tamamladım. 2002 - 2004 yılları arasında İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Acil Tıp Uzmanı, 2004-2005 yılları arasında Kocaeli Üniversitesinde Yard. Doç. Dr. olarak görev yaptım. 2005 yılından itibaren Ege Üniversitesi Acil Tıp Anabilim Dalında öğretim elemanı olarak görev yapıyorum, 2011 yılında Doçent ünvanını aldım, 2018 yılından itiabren de Profesör kadrosunda görevime devam ediyorum. İyi derecede Almanca ve İngilizce biliyorum. Evli ve 2 çocuk babasıyım.

[email protected]

Prof. Dr. Murat Pekdemir


Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Acil Tıp Anabilim Dalı

Acil Tıp uzmanlık eğitimine 1994 yılında Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi İlk ve Acil Yardım AD'da başladım. 1998 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi İlk ve Acil Yardım AD'da eğitimimi tamamladım. 1999 - 2003 yılları arasında Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi Acil Tıp AD'da Yrd. Doç. Dr. olarak görev yaptım. 2003 yılından itibaren Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Acil Tıp AD'da görev yapmaktayım. 2007 yılında acil tıp doçenti, 2013 yılında prof doktor ünvanı aldım. 2010 - 2013 yıllarında Türkiye Acil Tıp Dergisinde editörlük görevi yaptım.

Prof. Dr. Orhan Çınar


Acıbadem Ankara Hastanesi

Prof.Dr.Orhan ÇINAR, 2005 yılında GATA Acil Tıp AD’da Acil Tıp Uzmanlık ihtisasını tamamlamıştır. 2011 yılında University of Utah’ta Araştırma Üst İhtisasını tamamlamıştır. 2015 yılından bu yana Acıbadem Sağlık Grubunda çalışmaktadır. 2019-2021 yılları arasında Türkiye Acil Tıp Derneği Başkan Yardımcılığı görevini yürütmüştür. 2013-2017 yılları arasında Türkiye Acil Tıp Dergisi editörlük görevini yürütmüştür. ATAK, Havayolu, Taktik Tıbbı, Tıp Bilişimi çalışma grupları üyesi ve eğitmenidir. Mobil-ED Mobil Uygulaması, INNOVEM Simülasyon Etkinliği kurucusudur. TATD-Acil Tıpta İnovasyon Çalışma Grubu Kurucu Başkanıdır. Amerikan Konsolosluğu tarafından desteklenen INNOVEMTECH proje koordinatörlüğü görevini yürütmüştür. Gazi Teknopark bünyesinde yer alan Technomedicare Firması kurucusudur. Scoper Video Laringoskopi Cihazı, Technosağlık Platformu, Venticab Negatif Basınçlı Ventilasyon Kabini, Fastprime-Akut Bakım Ekipleri Koordinasyon Yazılımı, Netrezant Uygulaması geliştiricisidir. Nöbette Uygulaması kurucusu ve eğitmenidir.

[email protected]

Prof. Dr. Süleyman Türedi


Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Tıp Kliniği

[email protected]

Doç. Dr. Alp Şener


T.C. Sağlık Bakanlığı Ankara Şehir Hastanesi Acil Tıp Kliniği

Doğum Tarihi/Yeri: 14 Ekim 1977/ Trabzon Medeni Hali: Evli, 2 çocuk babası Öğretim Üyesi: 2019 Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Tıp Fakültesi Acil Tıp Anabilim Dalı Tıpta Uzmanlık: 2010 Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Acil Tıp Anabilim Dalı Lisans: 2004 Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi / Ankara

[email protected]

Doç. Dr. Gökhan Aksel


Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Tıp Kliniği

[email protected]

Doç. Dr. Mehmet Ali Karaca


Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Acil Tıp Anabilim Dalı

[email protected]

Doç. Dr. Mustafa Emin Çanakçı


Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Acil Tıp Anabilim Dalı

2009 yılında İstanbul Tıp Fakültesi'nden mezun oldum. 2012 yılında Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Acil Tıp Anabilim Dalı'nda başladığım uzmanlık eğitimimi 2016 yılında tamamladım. 2017-2019 yıllarında Sağlık Bakanlığı'na bağlı olarak çalıştım. Aralık 2019'dan beri Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Acil Tıp Anabilim Dalı'nda Öğretim Üyesi olarak görev yapmaktayım.

Doç. Dr. Şeref Kerem Çorbacıoğlu


Ankara Atatürk Sanatoryum Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Tıp Kliniği

Atatürk Sanatoryum Eğitim ve Araştırma Hastanesi - Acil Tıp Doçenti

[email protected]

Paylaş Paylaş