XI. Acil Tıp Asistan Sempozyumu 2016 – Trabzon sona erdi…


Acil Tıp Asistan Sempozyumları unutulmaz günlerin ve güzel dostlukların hep kaynağı olmuştur. 

Türkiye Acil Tıp Derneği’nin en önemli bilimsel markalarından birisi olan Acil Tıp Asistan Sempozyum'u (ATAS) bu yıl 26-29 Mayıs tarihleri arasında KTÜ Tıp Fakültesi Acil Tıp AD ve Trabzon Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Tıp Kliniği ev sahipliğinde gerçekleşti. Tamamı asistanlardan oluşan organizsayon komitesi, ruhunu asistanlardan alan bir ilkler sempozyumuna daha imza attılar. Akıllarda iz bırakacak ve eksiksiz bir bilimsel programı bizlere keyifle takip etme olanağı sundular.  

11 yıldır yapılan ATAS; Türkiye'nin her yerinde çalışan asistanların katılımıyla büyümeye devam ederken, ATAS-Trabzon herkesin anılarında yerini aldı. Zaten dolu dolu olan programıyla, rekabetin arkadaşlığa dönüştüğü "Girişim Savaşları" ile, hocalarımızla birebir konuşma şansı yakaladığımız panelleri ile ve her dakikasında kulağımıza çalınan Karadeniz ezgileriyle orada olmaya değerdi.

TATD YK Başkanı Prof. Dr. Yıldıray ÇETE ‘nin açılış konuşması ile başlayan sempozyumda toplam 210 katılımcı Acil Tıp Asistanı ve Uzmanı vardı.

Sizler, geleceğin Acil Tıp Uzmanları, her yıl düzenlenen Acil Tıp Asistan Sempozyumu sizler sayesinde yaşıyor ve gelecek nesillere aktarılıyor.

Büyük ve güzel her organizasyonda olduğu gibi bu sempozyumun da kahramanları vardı. Başta Doç. Dr. Süleyman  TÜREDİ ve ATAS Başkanı Dr. Gürkan ALTUNTAŞ olmak üzere, düzenleme kurulu üyesi tüm asistan arkadaşlara bizlere hazırladıkları bu mükemmel organizasyon için teşekkür ediyoruz. Bir büyük teşekkürü de sizlere, sempozyumun tüm anlarına aktif olarak katılan siz değerli katılımcılara, bir borç biliyoruz.

Yeniden yapılan Acil Tıp Asistan Birliği seçimleri sonuçları ve gelecek yıl için yarışan şehirler sonrası herkesin yüzü gülüyordu.

2017'de Adana'dayız!…Herkes Adana'ya kendi kliniğinden bir yenilik getirirken, Adana'nın da olanlara sürprizleri olacağına eminiz.

Türkiye Acil Tıp Derneği
Yönetim Kurulu

Paylaş Paylaş