IV. Yaz Sempozyumu geride kaldı


TATD IV. Yaz Sempozyum: Kardiyovasküler Aciller, 06-08 Mayıs 2016 tarihleri arasında Antalya’da Sherwood Breezes Resort Otel Kongre Merkezi’nde gerçekleşti. Uzmanlık eğitimi verilen çok sayıda acil tıp kliniğinden toplam 33 Konuşmacı, 152 katılımcı ve 21 poster bildirisi oldu. Amacımız katılımcılara eksiksiz bir sempozyum sunmaktı; ve sempozyumun başarısı, organizasyondaki tüm yorgunluğumuza değdi. Başta Sempozyum Onursal başkanı Prof. Dr. Yıldıray ÇETE ve Sempozyum başkanı Doç. Dr. Cem OKTAY olmak üzere herkese ilgisi için teşekkür ederiz.

Acil Kardiyovasküler Bakım alanına giren tüm konuların üzerinden ayrıntılı bir şekilde geçildi. Güncel bilimsel tartışmalar ile her konu tek tek tartışıldı ve günlük hayatımızda neler değişti, gözden geçirmiş olduk. Her adımında heyecan yaşandığı ve güncel sunumlarla bilgilerimizi yenileme şansı bulduk.

Sempozyum bu sene ilklere imza attı. 4 istasyonlu OSCE-VIVA sınavı ve EKG yarışması bunlardan bazılarıydı.

ACEP’in başlattığı Wellness haftasının kapsamında sempozyumun sosyal programında katılımcılarımla, sağlıklı yaşam için pilates yaptık. Katılan herkesten olumlu geri dönüşler aldık. Ayrıca birçok acil tıp uzmanının bu branşı seçmesinde esin kaynağı olan ER dizisinin bir bölümünü beraber izleyip bölümün günlük pratiğimize olan yansımalarını tartışma şansı bulurken, eş zamanlı olarak diğer salonda katılımcılar “Olders & Youngers” başlığı altında sessiz sinema oynandı.

TATD bunu hep yapıyor ve yapmaya devam edecek. Gelecek sene yapılacak olan sempozyuma şimdiden hepinizi davet ediyoruz.

IV. Yaz Sempozyumu bildiri kitapçığını indirmek için tıklayınız.

Saygılarımızla

Türkiye Acil Tıp Derneği
Yönetim Kurulu

Paylaş Paylaş