Aynı anda 3 Şehirde 3 Eğitim


Saygıdeğer Grup Üyeleri 

Türkiye Acil Tıp Derneği (TATD), olarak markalaşan Eğitimlerimizden 3 tanesini 31 Mart ve 1 Nisan tarihlerinde Ankara, İstanbul ve İzmir'de düzenledik. Ramada Otel Harbiye İstanbul'da toplam 26 katılımcımızın olduğu ''İleri EKG kursumuzu'' düzenledik. 

Kursumuza eğitmen olarak Doç.Dr.Hakan TOPAÇOĞLU, Uzm.Dr.Derya ABUŞKA, Uzm.Dr.Cem ŞİMŞEK ve Uzm.Dr.Özgür ÇEVRİM katılmışlardır. 

Ankara'da yine aynı tarihlerde Ankara Üniversitesi İbn-i Sina Tıp Fakültesi'nde ''Acil Serviiste Kritik Hastaya yaklaşım'' kursumuz vardı. Kursumuzda toplam 50 Acil Tıp Uzman ve Asistanımız katılmıştır.Bu kursumuzaa Eğitmen olarak Doç.Dr.Müge Eneyli GÜNALP, Doç.Dr.Bülent ERBİL, Doç.Dr. 

Ahmet DERMİRCAN, Doç.Dr.Derya ALTUNTAŞ, Doç.Dr. Cemil KAVALCI, Doç.Dr.Nalan Metin AKSU, Yrd.Doç.Dr. Funda Karbek AKARCA, Uzm.Dr.Volkan ARSLAN,  Uzm.Dr.Göksel GÜVEN, Uzm.Dr.Leyla TALAN, Uzm.Dr.Sertaç GÜLER; Uzm.Dr.Behnan GULUNAY katılmışardır.

31 Mart 1 Nisan 2016 tarihleri arasında düzenlediğimiz 3. Eğitimimiz ise İzmir'de Temel Ultrasonografi Kursumuz oldu. Bu eğitmimize toplam 26 Acil Tıp uzmna ve Asistanımız katılmıştır. Kurumuzun eğitmenler Doç.Dr. Mürat YEŞİLARAS, Uzm.Dr.Özge ÇCAN, Uzm.Dr.Sercan YALÇIN  ve Uzm.Dr.Turgay 

Yılmaz KILIÇ katılmışlarıdır. 31 Mart  – 1 Nisan tarihlerinde 3 kursumuza katılan 102 Acil Tıp Uzman ve Asistanımza ilgilerinden, eğitmenlerimize  fedakarlıkalarından dolayı teşekkür ederiz. 

Türkiye Acil Tıp Derneği 

Yönetim Kurulu 

Paylaş Paylaş